WTC Huistoernooi 2020

Winterswijk  22-07-2020     Tennisliefhebbers en alle leden van de WTC.

Uitnodiging WTC Huistoernooi 2020.

Zoals bekend hebben we normaal in juni de clubkampioenschappen, en in september het WTC open, echter door de corona mocht dat geen doorgang vinden.
Toch hebben nu enkele vrijwilligers de handschoen opgepakt om een WTC Huistoernooi 2020 te organiseren. Alle leden zijn hierbij welkom.

Het WTC Huistoernooi is van zondag 30 augustus de gehele dag t/m finaledag zaterdag 5 september.
Opgave senioren via toernooi.nl vanaf 21 juli: WTC Huistoernooi 2020
Onze jeugdige tennissers ( gele bal) mogen ook inschrijven. Informatie voor de jeugd ( oranje en groene bal) volgt via de jeugd commissie.

Er mag 1 verhindering aangegeven worden maar niet op vrijdag 4 september en zaterdag 5 september.  Afhankelijk van het aantal inschrijvingen zou het kunnen dat men dan 2 partijen op 1 dag speelt. Voor alle wedstrijden geldt de 3e set = tiebreak. ( tiebreak tot de 10) Meer informatie op Toernooi.nl

Iedere deelnemer krijgt per mail bericht welke dag en tijd de 1e wedstrijd gespeeld wordt. Er wordt ingedeeld in poules dus men speelt altijd 2 partijen per categorie.  De aanvangstijden zijn door de week 18.15 uur en in de weekenden 10.00 uur.

Je schrijft je in volgens speelsterkte van je spelerspasje, maar een hogere klasse is ook toegestaan. Het inschrijfgeld bedraagt € 5,00 per categorie te voldoen voor aanvang van de 1e wedstrijd bij de commissie. Liefst pinnen.

De inschrijving sluit zaterdag 22 augustus om 23.59 uur.

We hopen op een grote deelname en leuke, spannende en sportieve wedstrijden, allen veel succes.

Uiteraard zijn ook leden die niet mee spelen of supporters hartelijk welkom om hun idolen aan te moedigen of gewoon gezellig te komen kijken, waarschijnlijk naar zeer spannende wedstrijden op hoog niveau.  Wees welkom.

Na afloop van de finales zaterdag 5 september ( rond 18.00 – 19.00 uur)  is de prijsuitreiking en kan er nog even nagepraat worden onder het genot van een drankje. De barbecue wordt daarbij gratis aangeboden door de WTC.

Organisatie toernooi commissie.  Info,  telefoon park  0543-530273