Wintercompetitie 2019-2020 Finaledag

Hallo allemaal,

De editie van de WTC Wintercompetitie 2019-2020 zit erop, met tot het eind toe prachtige, spannende wedstrijden. Een bijzondere apotheose in poule 1, waar drie teams qua wedstrijdpunten gelijk eindigden en waar het gamessaldo uitsluitsel moest geven, waarin De Muur aan het langste eind trok. Een proficiat ook aan team Los Ballos, dat de komende editie zijn opwachting mag maken in poule 1.

Ik dank jullie en je teamgenoten voor jullie inzet en deelname en hoop jullie allen – ook namens mijn nieuwe mede-organisator Hilde Janszen – volgend seizoen weer te mogen begroeten. Normaliter krijgen jullie in september een mail met info over de WTC Wintercompetitie 2020-2021. Mogelijk – als alles meezit – in de nieuwe hal van onze vereniging. De uitgewerkte plannen liggen er, al zal het nog spannend worden of e.e.a. op tijd kan worden gerealiseerd.

Daarnaast speciale dankzegging aan de prijssponsoren KroeseWevers, TTL Sonderen, Vitamee/Van Eck, WTC Bestuur, BonsenReuling en Jerry Renskers voor het beschikbaar stellen van wijn, chocolade, draadloze telefoonopladers (voor alle aanwezigen!) en tegoedbonnen voor teamtennislessen. Fijn om te kunnen constateren dat jullie deze competitie een warm hart toedragen en op deze wijze ondersteunen.

Hierbij de uitslagen van de wedstrijden van gisteren, inclusief de eindstand.
Dank ook aan Franklin voor het bijhouden van de standen gedurende de competitie.

HARTelijke groet en tot over enkele maanden,

Onno

Onno Beijers
Groenloseweg 149
7104 GA Winterswijk-Meddo
Tel. 06 48 34 66 37
onnobeijers@gmail.com
www.onnobeijers.nl

Prijsuitreiking door Onno