Update najaarscompetitie KNLTB 2020

Het overzicht van de 31 teams en bijbehorende klassen, én de baanindelingen op de diverse speeldagen zijn bekend!

Zie de updates aan de rechterkant op deze pagina:  Najaarscompetitie 2020
Tevens is het overzicht met per team alle leden én de link naar de KNLTB-uitslagen en -standen weer op  Najaarscompetitie 2020 opgenomen.
(staat er een naam of een link verkeerd, meld dit even bij de webbeheerder via website@wtctennis.nl en dan wordt dit zsm aangepast)

Via de “mijn KNLTB app” zijn natuurlijk ook de uitslagen en standen in te zien.

Veel succes en vooral veel plezier alvast bij de Najaarscompetitie!

——————————————————————————–

De aanmelding van de teams om deel te nemen aan de KNLTB Competitie 2020, voorheen de najaarscompetitie is zeer succesvol verlopen!

Wij gaan dit jaar deelnemen met 27 senioren, 3 junioren en enkele jeugd teams, welke verdeeld zijn in rood, oranje en groen klasse.

Op de donderdagmorgen beginnen we met twee dames teams, welke spelen in de damesdubbel klasse, dat zijn altijd gezellig en spannende wedstrijden.

’s Avonds gaan we verder met drie teams in de 8&9 klasse, een echte competitie voor de beginnende tennisser, deze wordt alleen in dubbel spel gespeeld. Team kan bestaan uit drie dames en één heer of andersom, maar natuurlijk ook twee om twee.

Voor de vrijdagmorgen heeft zich één team ingeschreven, namelijk heren dubbel 50+ ook een hele leuke en gezellige klasse. Bij uitstek een geschikte competitie voor de op leeftijd zijnde leden onder ons. Er bestaat ook een dames dubbel op vrijdagmorgen, maar helaas dit jaar geen deelname. Wie weet misschien volgend jaar.

Dan krijgen we de vrijdagavond de meest geliefde avond om te spelen, hierin doen wij met maar liefst 11 teams mee. Het zal weer passen en meten worden om het geheel rond te krijgen en voldoende ruimte in het clubhuis te creëren.

De avond wedstrijden wordt dit jaar op tijd gespeeld, dit wil zeggen twee maal één uur inclusief inspelen. Dus geen gewonnen sets maar de games doortellen tot de tijd voorbij is. Vrijdagavond zullen de eerste teams om zeven uur beginnen en de overige om acht uur.

Op zaterdagmorgen starten we met de junioren en aansluitend komen de senioren op de baan. Hiervoor hebben zich vijf heren, één dames en twee mix teams opgegeven.

Wij eindigen op zondagmorgen met de jongste jeugd en junioren, zeker een bezoek aan ons sportpark waard, voor de ouders, opa’s en oma’s.

Wanneer de jeugd de baan verlaten heeft zijn er nog twee heren teams die de tennisweek afsluiten. Waarbij ik jullie wil attenderen op het 17+ team, misschien wel het komende vlaggenschip van de vereniging, met in de gelederen Rik Wassink, Maarten Smit, Floris Kraan en Finn Stemerdink.

Dit team is al van jongst af aan lid van onze vereniging en volgt elk jaar nog de selectie trainingen. Afgelopen jaar voor het eerst bij de senioren mee gedaan en direct al een gedeelde eerste plaats behaald, zijn dus nu een klasse hoger ingedeeld.

Mocht je op één van de competitie dagen een leuk potje tennis willen zien, volg dan onze website van de vereniging. Hierin vind je elke week de geplande wedstrijden op ons park.

Met vriendelijke sportgroet,

Gerrit Oonk