De Stichting Accommodatie WTC is verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van de gehele accommodatie (banen, gebouw, hekwerken, verlichting, straatwerk) en is daarnaast eigenaar van de blaashal, welke ieder jaar vanaf medio begin september tot eind maart over de banen 1 t/m 4 wordt gespannen. De Stichting Accommodatie WTC is niet verantwoordelijk voor het uitbaten van het horeca-gedeelte van de WTC.

BEHEER EN ONDERHOUD
Het reguliere beheer en onderhoud aan banen en accommodatie wordt zoveel mogelijk uitgevoerd door het Gouden Klus Team GKT. Specialistisch onderhoud aan o.a. installaties wordt uitbesteed aan professionele bedrijven. Ook nagenoeg alle andere kosten met betrekking tot de accommodatie en banen (afhangsysteem, schoonmaak, belastingen, schilderwerk, gas, water, elektra) komen voor rekening van de Stichting. De vereniging betaalt de stichting een onderhouds en beheersvergoeding.

BLAASHAL
De blaashal maakt het mogelijk om ook in de winter overdekt en verwarmd te kunnen tennissen. Op dit moment zijn we nog in afwachting van de definitieve vergunning. In de winter 2022-2023 zal er helaas geen hal staan.