WTC Wintercompetitie 2020-2021

Tennisvrienden,

Tennisvereniging WTC in Winterswijk organiseert dit jaar – met inachtneming van landelijk geldende coronaregels – de tiende (!) editie van de WTC Wintercompetitie. Gespeeld wordt in de blaashal, waardoor we niet afhankelijk zijn van de weergoden.

 Wat houdt de WTC Wintercompetitie in?

We spelen een mixed teamcompetitie met (minimaal) vier spelers. We spelen op tijd: iedere wedstrijd duurt maximaal 2 uur (1xDD, 1xHD in het eerste uur, 2xMD in het tweede uur). We delen de teams zoveel mogelijk in op speelsterkte.

In principe gaan we uit van zeven speeldagen (7 poulewedstrijden of 6 poulewedstrijden plus een finaledag; afhankelijk van het aantal inschrijvingen)

 De speeldata zijn:

8 & 29 november, 20 december (2020),

10 & 31 januari, 14 februari en 7 maart (2021).

Het schema voorziet in een driewekelijks speelschema, met 1 uitzondering: tussen 31 januari en 14 februari zit 2 weken i.v.m. voorjaarsvakantie een week later.

 Ieder deelnemend team krijgt van tevoren een compleet wedstrijdschema. De inschrijving sluit vrijdag 16 oktober (18.00 uur), daarna wordt een schema gemaakt. Uiterlijk eind oktober weet u dus exact waar u aan toe bent!

Voor wie is de WTC Wintercompetitie bedoeld?

Iedereen, zowel leden als niet-leden, is welkom. We willen graag zo veel mogelijk mensen de mogelijkheid bieden het nuttige met het aangename te combineren: spelen tegen verschillende mensen, nieuwe mensen ontmoeten en in ontspannen sfeer ‘socializen’.

 Wat kost dat?

Er wordt gespeeld in de blaashal, die van de Stichting Winteraccomodatie moet worden gehuurd. De deelnamekosten zijn dit jaar gelijk aan vorig jaar en bedragen voor alle teams € 155 (vrijgesteld van BTW).

Tip: probeer een sponsor te vinden, waarnaar je het team noemt.

Hoe kun je je opgeven?

Stuur een mailtje naar: wtc.wintercompetitie@gmail.com (ook als je aanvullende informatie wilt) en geef aan of je een heel team wilt opgeven of jezelf individueel wilt aanmelden. Indien mogelijk maken stellen we uit de diverse individuele aanmeldingen een team of meerdere teams samen. Ook is het mogelijk je in te schrijven als reserve. Jouw naam wordt dan doorgegeven aan de captains, die je in voorkomende gevallen zullen benaderen.

Vermeld bij uw opgave graag het onderstaande:

 

<teams>

  1. naam team: (mag je zelf verzinnen/vernoemen naar een sponsor die je kunt/wilt strikken bijvoorbeeld)
  2. speelsterkte: (gemiddelde van het team, uitgaand van de dubbelranking op het pasje);
  3. naam captain:
  4. tel.nr (liefst 06) captain:
  5. e-mailadres (waar de factuur naartoe gestuurd kan worden):

<individueel>

  1. naam:
  2. speelsterkte: (dubbelranking op pasje)
  3. tel.nr (06):
  4. e-mailadres (waar de factuur naartoe kan worden gestuurd en ook waarmee contact kan worden gelegd met je mede-teamgenoten)

Wij hopen jullie te mogen begroeten bij de WTC Wintercompetitie 2020-2021!

Met sportieve groet,

Hilde Janszen en Onno Beijers

 

PS: omdat Hilde de organisatie komt versterken vanaf nu graag alleen onderstaand mailadres gebruiken voor communicatie over de WTC Wintercompetitie!

wtc.wintercompetitie@gmail.com