Najaarscompetitie 2023

De voorjaars – en zomeravond competitie is nog in volle gang en toch moeten we voor 15 juni ons alweer opgeven voor de
Najaarscompetitie tennis 2023

De najaarscompetitie, wordt net als andere jaren gehouden in september en oktober. Er wordt net als afgelopen jaar gespeeld over vijf speeldagen, dit geldt voor alle competities. Klik aan de rechterkant van deze pagina voor overzicht van de speeldata Tennis 2023.

Het competitie aanbod voor Gelderland is in een overzichtelijk schema in elkaar gezet. Klik aan de rechterkant van deze pagina voor het competitie aanbod Tennis 2023, tevens is er ook een mogelijkheid om op vrijdagmorgen een heren dubbel 50+ en een gemengd dubbel 50+ te spelen, zie inschrijfformulier.

De inschrijving voor de Najaarscompetitie 2023 loopt van 1 juni tot 15 juni.
Graag zouden wij de deelname aan deze competitie van jullie, voor 12 juni in ons bezit willen hebben. Aanmelden voor de competitie kan net als andere jaren via het inschrijfformulier op deze pagina, aan de rechtkant, onder
Aanmelden Najaarscompetitie 2023.

Wanneer je alles hebt ingevuld, druk op de knop verzenden en het formulier wordt automatisch verzonden naar najaarscompetitie@wtctennis.nl en je inschrijving is voltooid.

Aanmelden Individueel:

Ook kan men zich individueel opgeven voor Najaarscompetitie 2023, wij als commissie gaan je dan proberen bij een team te plaatsen, individueel opgeven kan niet via inschrijfformulier maar gewoon een mailtje naar mij.

Graag zien wij jullie aanmelding voor 12 juni tegemoet.

Voor nadere informatie/inlichtingen:
Mail:     najaarscompetitie@wtctennis.nl
Tel:      06-36296028

Rest ons jullie een sportief, succesvol en vooral gezonde competitie te wensen!
Met sportieve groet,

De Commissie Najaarscompetitie (KNLTB Competitie 2023)
Gerrit Oonk

 

Informatie competitie