Onze vereniging maakt het mogelijk op alle niveaus en met wie u wilt gedurende zeven dagen per week te tennissen!
Er staan elf (verlichte) tennisbanen ter beschikking. Bij grote drukte kunt u gebruik maken van het in de kantine beschikbare ‘afhangbord’.
Donderdags zijn er de zogenaamde tossavonden. U kunt dan geheel vrijblijvend met de aanwezige tossers een aantal wedstrijdjes spelen. Begeleiding is altijd aanwezig.
Hiernaast organiseert de recreatiecommissie jaarlijks diverse toernooien, zoals o.a.:

  • Hemelvaart/ouder-kindtoernooi
  • Ladiesnight
  • Thuisblijverstoernooi etc

De banen zijn in principe het gehele jaar beschikbaar. Van september t/m maart zijn een viertal banen overdekt middels een zgn. blaashal. Ook hier kan gedurende die tijd getennist worden. Voor die mogelijkheid zie onder het menu ‘Stichting Accommodatie Winterhal‘.

Voor alle toernooien liggen de aanmeldingsformulieren bij de bar in de kantine. Ook zal de informatie via deze website en Facebook te raadplegen zijn.

Indien het weer het toelaat is er elke donderdag het zgn Tossen.
Voor de toss kun je samen of alleen naar de baan komen en word je willekeurig ingedeeld met en tegen andere spelers. We starten om 19.30 uur.
Kun je niet vanaf de begintijd meedoen? Geen probleem, je kunt altijd later aansluiten. Je zal hooguit moeten wachten op de eerstvolgende wissel. De toss-tijd is 30 minuten, inclusief het wisselen. Degene die de toss leidt,  deelt de teams in door de rackets te trekken.