Jeugd

De WTC heeft veel fanatieke jeugdleden. Voor de jongste leden van 4 tot 12 jaar heeft de WTC een speciaal tenniskids programma van de KNLTB. Op basis van leeftijd zijn er de categorieën blauw, rood, oranje en groen. Categorie geel is voor de oudere jeugd 12 t/m 17 jaar.

De jongste kinderen ontwikkelen met eenvoudige oefeningen en leuke spelvormen hun eerste bal- en tennisvaardigheden, tenniskids blauw. Vanaf 5 jaar (rood) worden naast de lessen en oefeningen al leuke wedstrijdjes gespeeld op speciale miniveldjes.
Bij de iets oudere tenniskids van 7 tot 12 jaar (oranje en groen) wordt er al echt tennis gespeeld en wordt er in teamverband tegen verenigingen in de omgeving gespeeld. De oudere jeugdleden van 12 tot 17 (geel) spelen competitie tegen andere verenigingen in de regio.
Buiten de competitie organiseert de jeugdcommissie regelmatig activiteiten voor alle jeugdleden zoals clubkampioenschappen, toss momenten, oliebollentoernooi, ouder-kindtoernooi, vriendjes-vriendinnetjes-instuif en een seizoensafsluiting.

Het tenniskids blauw (balvaardigheid) gaat op 12 april 2021 opnieuw van start en is voor de jongste kinderen op maandagmiddag 15.15 – 16 uur met Balvaardigheidstraining
Voor de oudere kinderen zijn de tijden en dagen in overleg met de trainer.

Heb je interesse, of heb je vragen, neem dan contact op met Jerry Renskers, tel. 06-21654939 of mail naar trainer@wtctennis.nl.
Twijfel je nog een beetje, kom dan eens kijken bij de WTC of maak vrijblijvend gebruik van 4 gratis proeflessen.

Voor lidmaatschap en/of lessen, zie onder het menu:
algemene informatie—>formulieren‘.

Heb je vragen over activiteiten voor de jeugd, de competitie, vragen over de WTC of wil je vrijwilliger worden neem dan contact op met de jeugdcommissie. De jeugdcommissie is te bereiken via jeugd@wtctennis.nl.