Clubkampioenschappen Tennis en Padel!

18 juni t/m 25 juni 2022

De maand juni is weer in aantocht, het mooie weer laat zich zien en we hebben een prachtig, nieuw park! Dat betekent maar één ding:

De clubkampioenschappen komen eraan!

Net als voorgaande jaren worden de clubkampioenschappen weer georganiseerd voor zowel junioren en senioren. Maar dit jaar hebben we ook een nieuw onderdeel: Padel! De wedstrijden worden gespeeld van 18 t/m 25 juni 2022, de finaledag is op zaterdag 25 juni en vanaf 20.00 uur: De feestavond! Afhankelijk van het aantal deelnemers zullen wij bepalen op welke avonden de  wedstrijden worden gespeeld. In verband met de zomeravondcompetitie en padel competitie in de weekenden kan het zijn dat je als deelnemer twee wedstrijden op een avond of dag speelt. Uiteraard proberen we zo goed mogelijk te plannen voor iedereen.

Indien je mee doet aan het toernooi speel je altijd minimaal twee wedstrijden per categorie. Het aantal inschrijvingen per categorie bepaalt het speelsysteem. Er wordt gespeeld via het afvalsysteem met verliezersronde of er wordt gespeeld volgens een poulesysteem. Je kunt maximaal deelnemen aan twee categorieën. Een ieder kan maximaal twee verhinderingen opgeven. Iedere deelnemer krijgt per e-mail bericht op welke dag en tijd de 1e wedstrijd gespeeld wordt. Uiteraard kun je het overzicht van de wedstrijden bekijken op www.toernooi.nl wanneer bekend.

Je schrijft je in volgens de speelsterkte van jouw digitale ledenpas, maar een hogere klasse is uiteraard altijd toegestaan. Daar leren we juist heel veel van als sporters! Afhankelijk van het aantal inschrijvingen kan het ook zijn dat wij er als commissie voor kiezen om speelsterktes/categorieën samen te voegen. Voor padel geldt dat er kan worden ingeschreven op één categorie, de commissie deelt vervolgens in op basis van niveau.

Voor zowel tennis als padel geldt dat deze clubkampioenschappen niet meetellen voor de rating op je digitale ledenpas. Het gaat juist om de gezelligheid, het plezier en het leren kennen van andere mensen binnen de vereniging!

Het inschrijfgeld bedraagt € 6,00 per categorie voor senioren. De inschrijfgelden dienen voor aanvang van de 1e wedstrijd bij de commissie te worden voldaan. Dit kan contact of per pin.
Voor de jeugd geldt geen inschrijfgeld.

Inschrijving sluit op dinsdag 31 mei 2022.

Inschrijven kan via: Toernooi.nl

Wij hopen op een grote deelname en wensen alle deelnemers succes!

Met sportieve groet,

Commissie Clubkampioenschappen