23 juni t/m 30 juni 2019

De maand juni is weer in aantocht en we weten allemaal wat dit betekent:

De Clubkampioenschappen!

Net als voorgaande jaren worden de Clubkampioenschappen van de senioren gecombineerd met die van de jeugd (informatie over de clubkampioenschappen voor de jeugd volgt via de jeugd commissie).

De wedstrijden worden gespeeld van 23 juni t/m 30 juni 2019 ( zaterdag 22 juni hanteren we als reservedag ). Afhankelijk van het aantal deelnemers zullen wij bepalen op welke avonden er wedstrijden gespeeld gaan worden.

Als je meedoet aan het toernooi speel je altijd minimaal 2 wedstrijden per categorie. Het aantal inschrijvingen per categorie bepaalt het speelsysteem. Of er wordt gespeeld volgens het afvalsysteem met verliezersronde of er wordt gespeeld volgens een poulesysteem. Net als vorig jaar geldt voor alle wedstrijden dat de derde set een wedstrijd tiebreak (tiebreak tot de 10) is. Je kunt maximaal deelnemen aan 2 categorieën.
Ook in 2019! Op basis van de feedback van onze leden hebben wij besloten de 3 nieuwe categorieën van vorig jaar te handhaven. Je kunt je nu ook opgeven voor de heren dubbel 50+, de dames dubbel 50+ en de mix dubbel 50+. Wij hopen dat je je massaal opgeeft voor deze categorieën.
Op zondag 30 juni worden de finales gespeeld.

Iedere deelnemer krijgt, per mail, bericht op welke dag en tijd de 1e wedstrijd gespeeld wordt.

Aanvangstijden:  Maandag t/m vrijdag 18.45/19.30/20.15/21.00/21.30 uur.
Zaterdag en zondag vanaf 10.00 uur.

Ook dit jaar mag je onbeperkt verhinderingen opgeven (dit betekent dat je ook aan kan geven dat je een deel van de avond / dag niet beschikbaar bent). Op basis van de verhinderingen zal de toernooi commissie bepalen of het voor jou mogelijk is deel te nemen aan het toernooi. Dit betekent dus niet dat wij hopen dat je ontelbaar veel verhinderen op gaat geven, wel dat het voor jou toch mogelijk wordt om deel te nemen. Je kunt nu dus AL je verhinderen zelf opgeven, waarbij de toernooi commissie er vanuit mag gaan dat je op de overige momenten wel beschikbaar bent. Voor het finaleweekend kunnen geen verhinderingen opgegeven worden.

Je schrijft je in volgens de speelsterkte van je spelerspasje, maar een hogere klasse is uiteraard toegestaan. Voor de 50+ categorieën geldt dat speelsterkte niet van belang is en dat je enkel de leeftijd van 50 bereikt moet hebben als je deel wilt nemen aan deze categorie. Het doel van de commissie is om iedereen die zich opgeeft te laten spelen, dit betekent dat wij er voor kunnen kiezen om speelsterktes / categorieën samen te voegen.

Inschrijven geschiedt via:
INSCHRIJVEN!

Het inschrijfgeld bedraagt € 5, – per categorie. De inschrijfgelden dienen voor aanvang van de 1e wedstrijd bij de commissie te worden voldaan.

De inschrijving sluit op zondag 16 juni 23.59 uur.

Wij hopen op een grote deelname en wensen alle deelnemers succes!

Met sportieve groet,
Commissie Clubkampioenschappen.